McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 8 Lesson 2 Answer Key Naming Numbers by 10s and 1s Through 19

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 8 Lesson 2 Naming Numbers by 10s and 1s Through 19 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 8 Lesson 2 Naming Numbers by 10s and 1s Through 19

Solve

Use objects to show a number. Then write the number as a ten and ones.

Question 1.
15 is __________ ten and _________ ones.
Answer:
15 is 1 ten and 5 ones.
Explanation:
15 can also written as 1 tens and 5 ones

Question 2.
14 is ___________ ten and ___________ ones.
Answer:
14 is 1 ten and 4 ones.
Explanation:
14 can also written as 1 tens and 4 ones.

Question 3.
18 is ___________ ten and ___________ ones.
Answer:
18 is 1 ten and 8 ones.
Explanation:
18 can also written as 1 tens and 8 ones

Question 4.
12 is ___________ ten and ___________ ones.
Answer:
12 is  1 ten and 2 ones.
Explanation:
12 is written as 1 tens and 2 ones.

Question 5.
16 is ___________ ten and ___________ ones.
Answer:
16 is 1 ten and 6 ones.
Explanation:
16 is written as 1 tens and 6 ones.

Question 6.
19 is ___________ ten and ___________ ones.
Answer:
19 is 1 ten and 9 ones.
Explanation:
19 is written as 1 ten and 9 ones

Question 7.
17 is ___________ ten and ___________ ones.
Answer:
17 is 1 ten and 7 ones.
Explanation:
17 is written as 1 tens and 7 ones

Question 8.
13 is ___________ ten and ___________ ones.
Answer:
13 is 1 ten and 3 ones.
Explanation:
13 is written as 1 ten and 3 ones.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top