McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 7 Lesson 9 Answer Key Equal

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 7 Lesson 9 Equal as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 7 Lesson 9 Equal

Identify

Look at each number. Write an equal number.

Question 1.
6 = _________
Answer:
6
Explanation:
6 = 6
six is equals to six represented with the symbol ‘=’

Question 2.
23 = __________
Answer:
23
Explanation:
23 = 23
equals to is represented with the symbol ‘=’

Question 3.
103 = __________
Answer:
Explanation:
103 = 103
equals to is represented with the symbol ‘=’

Question 4.
82 = __________
Answer:
82
Explanation:
82 = 82
equals to is represented with the symbol ‘=’

Look at each set of numbers. Write = if they are equal. Write not = if they are not equal.

Question 5.
25 ___________ 32
Answer:
25 not equal 32
Explanation:
25 is not equal to 32

Question 6.
79 ___________ 79
Answer:
79 = 79
Explanation:
seventy nine equal to seventy nine
equals to is represented with the symbol ‘=’

Question 7.
4 + 3 ___________ 7
Answer:
4 + 3 = 7
7 = 7
Explanation:
7 is equal to 7
equals to is represented with the symbol ‘=’

Question 8.
2 + 6 ____________ 4 + 4
Answer:
2 + 6 = 8
4 + 4 = 8
Explanation:
8 is equal to 8
equals to is represented with the symbol ‘=’

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top