McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 5 Test Answer Key

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 5 Test as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Chapter 5 Test Answer Key

Question 1.
Complete the chart Write the missing numbers.

McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 5 Test Answer Key 1
Answer:
McGraw-Hill Math Grade 1 Chapter 5 img 1
Explanation:
The given numbers are from 1 to 100
some numbers are missing in the given series.

Count on. Write the missing numbers.

Question 2.
53 54 ___ ___ ___
Answer:
53 54 55 56 57
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number
54 + 1 = 55
55 + 1 = 56

Question 3.
60 61 ___ ___ ___
Answer:
60 61 62 63 64
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number
62 + 1 = 63
63 + 1 = 64

Question 4.
56 57 ___ ___ ___
Answer:
56 57 58 59 60
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 5.
67 70 ___ ___ ___
Answer:
67 70 73 76 79
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add 3 number
67 + 3 = 70
70 + 3 = 73
73 + 6 = 76

Question 6.
71 72 ___ ___ ___
Answer:
71 72 73 74 75
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 7.
79 80 ___ ___ ___
Answer:
79 80 81 82 83 
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 8.
96 97 ___ ___ ___
Answer:
96 97 98 99 100
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 9.
77 78 ___ ___ ___
Answer:
77 78 79 80 81
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 10.
87 88 ___ ___ ___
Answer:
87 88 89 90 91 
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 11.
89 90 ___ ___ ___
Answer:
89 90 91 92 93
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Count by 10s. Write the missing numbers.

Question 12.
10 20 ___ ___ ___
Answer:
10 20 30 40 50
Explanation:
The given series is skip by tens
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add tens

Question 13.
50 60 ___ ___ ___
Answer:
50 60 70 80 90 
The given series is skip by tens
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add tens

Question 14.
30 40 ___ ___ ___
Answer:
30 40 50 60 70
Explanation:
The given series is skip by tens
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add tens

Question 15.
60 70 ___ ___ ___
Answer:
60 70 80 90 100
Explanation:
The given series is skip by tens
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add tens

Count. Write the missing numbers.

Question 16.
50 __ ___ 53
Answer:
50 51 52 53
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 17.
85 ___ ___ ___
Answer:
85 86 87 88
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 18.
41 ___ 43 ___
Answer:
41 42 43 44
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 19.
39 40 ___ ___
Answer:
39 40 41 42
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 20.
96 97 ___ ___
Answer:
96 97 98 99
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 21.
33 34 ___ 36 ___
Answer:
33 34 35 36 37
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 22.
67 68 ___ ____
Answer:
67 68 69 70 71
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 23.
80 ___ 82 ___
Answer:
80 81 82 83
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 24.
91 ___ ___ ___
Answer:
91 92 93 94 
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Question 25.
17 ___ ___ 20
Answer:
17 18 19 20
Explanation:
Some numbers are missing in the given series,
To find the after number we have to add one number

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top