McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Counting to 100 by 10s

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 5 Lesson 3 Counting to 100 by 10s as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 5 Lesson 3 Counting to 100 by 10s

Count

count by 10s aloud. Write the missing numbers.

Question 1.
0 10 20 30
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 0 by 10s is 10 20 30

Question 2.
50 60 ___ ___
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 60 by 10s is 70 80

Question 3.
10 20 ___ ____
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 20 by 10s is 30 40

Question 4.
70 80 ___ ____
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 80 by 10s is 90 100

Question 5.
40 ___ ___ ____
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 40 by 10s is 50 60 70

Question 6.
60 70 ____ ___ ____
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 70 by 10s is 80 90 100

Question 7.
30 40 ___ 60 ___ ____
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 40 by 10s 50 60 70 80

Question 8.
20 ___ ___ 50 ____
Answer:
Forward counting is counting by adding ten more, every time.
The number next to 20 by 10s is 30 40 50 60

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top