McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 4 Lesson 3 Answer Key Counting Forward from Any Number

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 4 Lesson 3 Counting Forward from Any Number as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 4 Lesson 3 Counting Forward from Any Number

Count

Write the numbers.

Question 1.
6 7 8 9 10

Question 2.
22 23 __ __ __
Answer: 24 25 26
The number after 23 is 24 25 26

Question 3.
0 1 ___ ___ ____
Answer: 2 3 4
The number next to 0, 1 is 2, 3, 4.

Question 4.
Start with 2.
___ ___ ___ ____
Answer:2 3 4 5
The number starting with 2 is 2 3 4 5

Question 5.
Start with 33.
___ ___ ___ ____
Answer: 33 34 35 36
The number starting with 33 is 33 34 35 36

Question 6.
18 19 __ __ ___
Answer: 20 21 22
The number next to 18, 19 is 20 21 22

Question 7.
43 44 ___ ___ ____
Answer: 45 46 47
The number next to 43, 44 is 45 46 47

Question 8.
17 18 ___ ___ ___
Answer: 19 20 21
The number next to 17, 18 is 19 20 21

Question 9.
Start with 25.
___ ___ ___ ____
Answer: 25 26 27 28
The number starting with 25 is 25 26 27 28

Question 10.
Start with 47.
___ ___ ___ ___
Answer: 47 48 49 50
The number starting with 47 is 47 48 49 50.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top