Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Grade 4 Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key

Vocabulary

compatible numbers
partial quotient

Vocabulary

Choose the best term from the box to complete the sentence.

Question 1.
You use the _____________ method of dividing when multiples of the divisor are subtracted from the dividend and then the quotients are added together.
Answer:

You use the partial quotient  method of dividing when multiples of the divisor are subtracted from the dividend and then the quotients are added together.

Concepts and Skills

Use repeated subtraction to divide.

Question 2.
78 ÷ 6 = ____________
Answer:

Quotient : 13

Remainder: 0

Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 1

Go Math Module 10 Assessment Guide Grade 4 Pdf Question 3.
57 ÷ 3 = ___________
Answer:

Quotient : 19

Remainder : 0

Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 1

Question 4.
98 ÷ 7 = __________
Answer:

Quotient :14

Remainder : 0

Divide. Use partial quotients.

Question 5.
184 ÷ 8 = __________
Answer:

Quotients : 20+3 = 23

Remainder : 0

Question 6.
276 ÷ 6 = __________
Answer:

Quotient : 40+6

Remainder : 0

Question 7.
742 ÷ 7 = __________
Answer:

On adding partial quotients : 100+6 = 106

Remainder: 0

Go Math Assessment Guide Grade 4 Module 10 Question 8.
552 ÷ 4 = ____________
Answer:

On adding partial quotients : 100+30+8

Remainder : 0

Divide.

Question 9.
Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 1
Answer:

Quotient : 329

Remainder : 0

Question 10.
Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 2
Answer:

Quotient : 071

Remainder : 4

Question 11.
Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 3
Answer:

Quotient : 030

Remainder : 3

Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 2

Question 12.
Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 4
Answer:

Quotient : 202

Remainder : 0

Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 2

Question 13.
Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 5
Answer:

Quotient: 1087

Remainder :4

Grade 4 Module 10 Answer Key Go Math Assessment Question 14.
Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 6
Answer:

Quotient : 2056

Remainder : 1

Fill in the bubble completely to show your answer.

Question 15.
Mrs. Valdez bought 6 boxes of roses. Each box had 24 roses. She divided all the roses into 9 equal-sized bunches. How many roses were in each bunch?
(A) 54
(B) 16
(C) 26
(D) 18
Answer:

Number of boxes = 6

Number of roses in each box = 24

Total number of roses in 6 boxes = 144

Also, She divided all the roses into 9 equal-sized bunches.

So, 144/9 = 16

There are 16 roses in each bunch.

Question 16.
There are 152 students playing instruments in the marching band and 24 students carry flags. All of the students are arranged in equal rows of 8 students for a parade. How many rows of students are there?
(A)22 rows
(B) 220 rows
(C) 21 rows
(D) 120 rows
Answer:

Number of students playing instruments = 152

Number of students carrying flag = 24

The number of rows students were arranged = 8

So, Total number of students = 152 + 24 = 176

Now, The number of students of rows =

The number of rows of students = 22

Go Math Grade 4 Module 10 Test Answer Key Question 17.
A trucking company used 8 trucks to ship an order of 820 boxes and another order of 428 boxes. The 8 trucks were each loaded with an equal number of boxes. How many boxes were loaded onto each truck?

Record your answer and fill in the bubbles on the grid. Be sure to use the correct place value.
Texas Go Math Grade 4 Module 10 Assessment Answer Key 7
Answer:

Number of trucks = 8

Number of boxes company shipped = 820

Number of boxes another order shipped = 428

Total number of boxes = 1,248

Now, The number of boxes were loaded in each truck =

Therefore, the number of boxes loaded in to each truck = 156.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top