Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Grade 2 Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key

Concepts and Skills

Write the sum. (TEKS 2.4.B)

Question 1.
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 1
Answer:

Explanation:
56 + 16 = 72
The sum of 56 and 16 is 72

Question 2.
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 2
Answer:

Explanation:
31 + 45 = 76
The sum of 31 and 45 is 76

Question 3.
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 3

Answer:

Explanation:
43 + 72 = 115
The sum of 43and 72 is 115

Write a number sentence for the problem. Use a ☐ for the missing number. Then solve. (TEKS 2.4.C)

Question 4.
Jake had some stamps. Then he bought 20 more stamps. Now he has 56 stamps. How many stamps did Jake have to start?
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 4
___________ stamps
Answer:

Explanation:
Jake had some stamps.
Then he bought 20 more stamps.
Now he has 56 stamps.
Missing number is 36

Add. (TEKS 2.4.B)

Question 5.
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 5
Answer:

Explanation:
The sum of 22, 27 and 18 is 67

Question 6.
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 6
Answer:

Explanation:
The sum of three numbers is 35,24 and 58 is 117

Question 7.
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 7
Answer:

Explanation:
The sum of 60 + 15 + 3 + 21 = 99

Question 8.
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 8
Answer:

Explanation:
The sum of 58 + 12 + 24 + 64 = 158

Fill in the bubble for the correct answer choice.

Question 9.
Miles saw some toy cars at the store. 16 of the cars are red and 18 of the cars are green. Which number sentence could be used to find how many cars he saw? (TEKS 2.4.C)
(A) 16 + ☐ = 18
(B) 16 + 18 = ☐
(C) ☐ + 16 = 18
Answer: B
Explanation:
16 + 18 = ☐ is used to find the equation
16 + 18 = 34

Question 10.
Avery had 60 crayons. She bought 2 more crayons. Then Edward gave her 33 crayons. How many crayons does Avery have now? (TEKS 2.4.B)
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 9
(A) 108
(B) 75
(C) 95
Answer: C
Explanation:
Avery had 60 crayons.
She bought 2 more crayons.
Then Edward gave her 33 crayons.
95 crayons that Avery have now
60 + 2 + 33 = 95

Question 11.
Gavin has 54 coins. His sister gives him 36 coins. How many coins does he have now? (TEKS 2.4.B)
(A) 80
(B) 18
(C) 90
Answer: C
Explanation:
Gavin has 54 coins.
His sister gives him 36 coins.
54 + 36 = 90
90 coins that he have now

Question 12.
Reagan made a bracelet. She used 67 blue beads and 52 green beads. How many beads did she use? (TEKS 2.4.B)
(A) 119
(B) 115
(C) 129
Answer:
Explanation:

Question 13.
Parker collected 21 shells. Katie collected 34 shells. Ella collected 15 shells. Marco collected 26 shells. How many shells did the four children collect? (TEKS 2.4.B)
Texas Go Math Grade 2 Module 7 Assessment Answer Key 10
(A) 70
(B) 96
(C) 86
Answer: B
Explanation:
Parker collected 21 shells.
Katie collected 34 shells.
Ella collected 15 shells.
Marco collected 26 shells.
21 + 34 + 15 + 26 = 96
96 shells that the four children collect

Leave a Comment

Scroll to Top