Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Grade 1 Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key

Vocabulary

Question 1.
circle the penny Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 1
Answer:
Circled the penny with pink

Question 2.
circle the nickel Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 2
Answer:
Circled the Nickel with yellow

Question 3.
circle the quarter Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 3
Answer:
Circled the quarter with green

Question 4.
1. circle the dime Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 4
Answer:
Circled the dime with blue
Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 5
Answer:

Explanation:
Identification of coins.

Concepts and Skills

Question 5.
Write the value of each coin. TEKS 1.4.B
Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 6
Answer:

Explanation:
Written the value of each coin in cents

Question 6.
Describe how a dime and a penny are related. TEKS 1.4.A
Answer:
1 dime = 10 cents
10 cents = 10 pennies
Explanation:
They can be related with cents.

Question 7.
Describe how a quarter and a nickel are related. TEKS 1.4.A
Answer:
1 quarter = 25
1 nickel = 5
Explanation:
1 quarter = 5 nickels

Texas test Prep

Choose the correct answer.

Question 8.
What is the total value? TEKS 1.4.A
Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 7
Answer:

Explanation:
3 x 25 = 75
1 x 10 = 10
2 x 1 = 2
75 + 10 + 2 = 87

Question 9.
Mandy has 8 nickels. Which shows the same amount in a different way? TEKS 1.4.C
Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 8
Answer:
Explanation:
8 Nickels = 40
1 nickel = 5
5 x 8 = 40 cents

Question 10.
Which coin has a value of 25 cents? TEKS 1.4.A
Texas Go Math Grade 1 Module 9 Assessment Answer Key 9
Answer:
Explanation:
A quarter dollar has value of 25cents.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top