McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals

Practice the questions of McGraw Hill Math Grade 8 Answer Key PDF Lesson 8.2 Subtracting Decimals to secure good marks & knowledge in the exams.

McGraw-Hill Math Grade 8 Answer Key Lesson 8.2 Subtracting Decimals

Exercises

SUBTRACT

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 1
Answer:
11.9375
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 2
Answer:
12.4382
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 3
Answer:
100.3899
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 4
Answer:
4.7797
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 5
Answer:
5.5563
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 6
Answer:
13.7372
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 7
Answer:
462.6875
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 8
Answer:
2.16069
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 9
Answer:
0.6683
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 10
Answer:
8.94666
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 11
Answer:
6.0655
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 12
Answer:
0.7491
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 13.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 13
Answer:
124.157
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 14.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 14
Answer:
2.7392
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 15.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 15
Answer:
1.971
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 16.
McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 8.2 Answer Key Subtracting Decimals 16
Answer:
254.931
Explanation:
First line up all the decimals according to their place values,
then insert zeros in placeholders if needed to calculate.

Question 17.
The winner of the pole vault recorded a best vault of 5.8833 meters. The second-place winner recorded a best vault of 5.4993 meters. What was the difference between the winning vault and the second-place vault?
Answer:
0.384 meters
Explanation:
The winner of the pole vault recorded a best vault of 5.8833 meters.
The second-place winner recorded a best vault of 5.4993 meters.
The difference between the winning vault and the second-place vault
5.8833 – 5.4993 = 0.384

Question 18.
Annie measured the depth of the water in the school’s fountain and found there were 9.774 inches of water. Annie measured the depth of the water again the next day and noted that the water level was 1.7456 inches lower. What was the new depth of the water?
Answer:
8.0248 inches
Explanation:
Annie measured the depth of the water in the school’s fountain and found there were 9.774 inches of water.
Annie measured the depth of the water again the next day and noted that the water level was 1.7456 inches lower.
The new depth of the water in school’s fountain 9.774 – 1.7456 = 8.0248

Leave a Comment

Scroll to Top