McGraw Hill Math Grade 8 Lesson 13.2 Answer Key Solving Equations with Addition and Subtraction

Practice the questions of McGraw Hill Math Grade 8 Answer Key PDF Lesson 13.2 Solving Equations with Addition and Subtraction to secure good marks & knowledge in the exams.

McGraw-Hill Math Grade 8 Answer Key Lesson 13.2 Solving Equations with Addition and Subtraction

Exercises

SOLVE

Question 1.
x + 9 = 17
Answer:
x = 8,

Explanation:
Asking to solve x + 9 = 17,
So x = 17 – 9 = 8.

Question 2.
17 = s + 8
Answer:
s = 9,

Explanation:
Asking to solve 17 = s + 8,
So s = 17 – 8 = 9.

Question 3.
14 + z = 49
Answer:
z = 35,

Explanation:
Asking to solve 14 + z = 49,
So z = 49 – 14 = 35.

Question 4.
17 – f = 14
Answer:
f = 3,

Explanation:
Asking to solve 17 – f = 14,
So f = 17 – 14 = 3.

Question 5.
m – 30 = 35
Answer:
m = 5,

Explanation:
Asking to solve m – 30 = 35,
So m = 35 – 30 = 5.

Question 6.
c – 22 = 22
Answer:
c = 44,

Explanation:
Asking to solve c – 22  = 22,
So c = 22 + 22 = 44.

Question 7.
y + 11 = 42
Answer:
31,

Explanation:
Asking to solve y + 11 = 42,
So y = 42 – 11 = 31.

Question 8.
107 = 17 + l
Answer:
I = 90,

Explanation:
Asking to solve 107 = 17 + I,
So I = 107 – 17 = 90.

Question 9.
k + 28 = 64
Answer:
k = 36,

Explanation:
Asking to solve k + 28 = 64,
So k = 64 – 28 = 36.

Question 10.
28 + u = 43
Answer:
u = 15,

Explanation:
Asking to solve 28 + u = 43,
So u = 43 – 28 = 15.

Question 11.
59 – t = 42
Answer:
t = 17,

Explanation:
Asking to solve 59 – t = 42,
So t = 59 – 42 = 17.

Question 12.
13 – a = 4
Answer:
a = 9,

Explanation:
Asking to solve 13 – a = 4,
So a = 13 – 4 = 9.

Question 13.
24 + b = 54
Answer:
b = 30,

Explanation:
Asking to solve 24 + b = 30,
So b = 54 – 24 = 30.

Question 14.
54 – e = 22
Answer:
e = 32,

Explanation:
Asking to solve 54 – e = 22,
So e = 54 – 22 = 32.

Question 15.
15 + d = 39
Answer:
d = 24,

Explanation:
Asking to solve 15 + 9 = 39,
So d = 39 – 15 = 24.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top