McGraw Hill Math Grade 7 Lesson 15.1 Answer Key Understanding Percent

Excel in your academics by accessing McGraw Hill Math Grade 7 Answer Key PDF Lesson 15.1 Understanding Percent existing for free of cost.

McGraw-Hill Math Grade 7 Answer Key Lesson 15.1 Understanding Percent

Exercises

WRITE DECIMALS AND FRACTIONS

Convert to a decimal and a fraction.

Question 1.
7% = ____________ = ____________
Answer:
7% = 0.07 = 7/100
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 7% in decimal form as 0.07 and fraction form as 7/100.

Question 2.
16% = ____________ = ____________
Answer:
16% = 0.16 = 16/100 or 4/25
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 16% in decimal form as 0.16 and fraction form as 16/100.

Question 3.
100% = ____________ = ____________
Answer:
100% = 1.00 = 1/1
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 100% in decimal form as 1.00 and fraction form as 1/1.

Understanding Percent 3

Question 4.
25% = ____________ = ____________
Answer:
25% = 0.25 = 25/100 or 1/4
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 25% in decimal form as 0.25 and fraction form as 1/4.

Question 5.
1% = ____________ = ____________
Answer:
1% = 0.01 = 1/100
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 1% in decimal form as 0.01 and fraction form as 1/100.

Question 6.
20% = ____________ = ____________
Answer:
20% = 0.20 = 20/100 or 1/5
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 20% in decimal form as 0.20 and fraction form as 20/100 or 1/5.

Question 7.
44% = ____________ = ____________
Answer:
44% = 0.44 = 44/100 or 11/25
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 44% in decimal form as 0.44 and fraction form as 44/100.

Question 8.
99% = ____________ = ____________
Answer:
99% = 0.99 = 99/100
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 99% in decimal form as 0.99 and fraction form as 99/100.

Question 9.
23% = ____________ = ____________
Answer:
23% = 0.23 = 23/100
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 23% in decimal form as 0.23 and fraction form as 23/100.

Question 10.
3% = ____________ = ____________
Answer:
3% = 0.03 = 3/100
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 3% in decimal form as 0.03 and fraction form as 3/100.

Question 11.
0% = ____________ = ____________
Answer:
0% = 0.0 = 0/100
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 0% in decimal form as 0.0 and fraction form as 0/100.

Question 12.
71% = ____________ = ____________
Answer:
71% = 0.71 = 71/100
A percentage is displayed as decimal or a fraction with a denominator of 100. Here 71% in decimal form as 0.71 and fraction form as 71/100.

Question 13.
Out of 100 questions on an exam, Geraldine answered 89 questions correctly. What percentage of questions did Geraldine answer correctly?
Answer:
In exam out of 100 questions Geraldine answered 89 questions correctly.
Geraldine answered 89% of questions correctly.

Understanding Percent 4

Question 14.
Frederick is dividing his birthday cake among 10 friends. If each person receives an equal 10% of the cake, how can Frederick use fractions to express a single slice of cake? How can Frederick use decimals to express a single slice of cake?
Answer:
Frederick is dividing his birthday cake among 10 friends.
Each person receives an equal 10% of the cake.
10% = 10/100 = 1/10
Frederick use fractions to express a single slice of cake is 1/10.
1/10 = 0.1
Fedrick use decimals to express a single slice of cake is 0.1.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top