McGraw Hill Math Grade 7 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers

Excel in your academics by accessing McGraw Hill Math Grade 7 Answer Key PDF Lesson 1.2 Adding and Subtracting Whole Numbers existing for free of cost.

McGraw-Hill Math Grade 7 Answer Key Lesson 1.2 Adding and Subtracting Whole Numbers

Exercises Add or Subtract

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 1
Answer: 12
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-1
By adding 7 and 5 we get 12.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 2
Answer: 110
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-2
By adding 33 and 77 is 110.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 3
Answer: 2121
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-3
By adding 21 and 2100 is 2121.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 4
Answer: 88
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-4
By subtracting 100 and 22 is 88.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 5
Answer: 1222
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-5
By adding three given numbers 1100, 111, and 11 we get 1222.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 6
Answer: 99
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-6
By subtracting 155 and 56 we get 99.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 7
Answer: 167
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-7
By adding 122, 35, and 10 we get 167.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 8
Answer: 550
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-8
By adding 45, 450, and 55 we get 550.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 9
Answer: 24
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-9
By subtracting 213 from 237 we get 24.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 10
Answer: 898
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-10
By subtracting 311 and 1209 we get 898.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 11
Answer: 69
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-11
By subtracting 78 from 167 we get 69.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 12
Answer: 692
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-12
By subtracting 2764 from 3456 we get 692.

Question 13.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 13
Answer: 997655
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-13
By subtracting 2345 from 1000000 we get 997655.

Question 14.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 14
Answer: 98
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-14
By subtracting 113 from 211 is 48.

Question 15.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 15
Answer: 5678
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-15
By adding 5151 and 527 we get 5678.

Question 16.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 16
Answer: 9310
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-16
By adding 8932 and 378 is 9310.

Question 17.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 17
Answer: 382
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-17
By adding 33, 333, 3, and 13 we get 382.

Question 18.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 18
Answer: 955
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-18
By adding the three given numbers 595, 25 and 335 we get 955.

Question 19.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 19
Answer: 917
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-19
By subtracting 444 from 1361 we get 917.

Question 20.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 20
Answer: 3649
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-20
By adding three numbers 415, 3001 and 233 we get 3649.

Question 21.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 21
Answer: 1109
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-21
By subtracting 3333 from 4442 we get 1109.

Question 22.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 22
Answer: 421
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-22
By adding 34, 344 and 43 we get 421.

Question 23.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 23
Answer: 1002
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-23
By subtracting 999 from 2001 we get 1002.

Question 24.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 24
Answer: 610
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-24
By adding 44, 555 and 11 we get 610.

Question 25.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 25
Answer: 858
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-25
By adding 48, 49 and 761 we get 858.

Question 26.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 26
Answer: 82
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-26
By subtracting 1729 from 1811 we get 82.

Question 27.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 27
Answer: 172
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-27
By adding 10, 11, 12, 13, 15 and 111 we get 172.

Question 28.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 28
Answer: 180
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-28
By subtracting 49 from 229 we get 180.

Question 29.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 29
Answer: 5098
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-29
By subtracting 790 from 5888 we get 5098.

Question 30.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 30
Answer: 1889
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-30
By adding 544, 322, and 1023 we get 1889.

Question 31.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 31
Answer: 1112
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-31
By subtracting 8888 from 10000 we get 1112.

Question 32.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 32
Answer: 1332
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-32
By adding 1010, 11 and 311 we get 1332.

Question 33.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 33
Answer: 589
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-33
By adding 212, 355 and 22 we get 589.

Question 34.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 34
Answer: 13
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-34
By subtracting 988 from 1001 we get 13.

Question 35.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 35
Answer: 1514
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-35
By adding 5, 1055 and 454 we get 1514.

Question 36.
McGraw Hill Math Grade 7 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Place Value 36
Answer: 2876
McGraw-Hill-Math-Grade-7-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Place-Value-36
By subtracting 4567 from 7443 we get 5876.

Leave a Comment

Scroll to Top