McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 6 Answer Key PDF Lesson 12.1 Multiplying Decimals will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 12.1 Multiplying Decimals

Exercises Multiply

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 1
Answer: 9586.5
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-1
Thus the product is 9586.5

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 2
Answer: 54.39
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-2
Thus the product is 54.39

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 3
Answer: 17526.24
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-3
Thus the product is 17526.24

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 4
Answer: 110.11
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-4
Thus the product is 110.11

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 5
Answer: 137101.44
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-5
Thus the product is 137101.44

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 6
Answer: 20340.9
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-6
Thus the product is 20340.9

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 7
Answer: 4474.4
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-7
Thus the product is 4474.4

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 8
Answer: 1747.20
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-8
Thus the product is 1747.20

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 9
Answer: 484.8
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-9
Thus the product is 484.8

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 10
Answer: 1484. 7
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-10
Thus the product is 1484.7

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 11
Answer: 10.201
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-11
Thus the product is 10.201

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 12
Answer: 308.025
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-12
Thus the product is 308.025

Question 13.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 13
Answer: 180.81
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-13
Thus the product is 180.81

Question 14.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 14
Answer: 145.2482
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-14
Thus the product is 145.2482

Question 15.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 15
Answer: 1730.3616
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-15
Thus the product is 1730.3616

Question 16.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 16
Answer: 8.37
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-16
Thus the product is 8.37

Question 17.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 17
Answer: 735.279
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-17
Thus the product is 735.279

Question 18.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 18
Answer: 3.83194
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-18
Thus the product is 3.83194

Question 19.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 19
Answer: 553.125
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-19
Thus the product is 553.125

Question 20.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 20
Answer: 600.7002
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-20
Thus the product is 600.7002

Question 21.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 21
Answer: 1990
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-21
Thus the product is 1990

Question 22.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 22
Answer: 24
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-22
Thus the product is 24

Question 23.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 23
Answer: 0.11234
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-23
Thus the product is 0.11234

Question 24.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 24
Answer: 0.0156
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-24
Thus the product is 0.0156

Question 25.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 25
Answer: 71,782
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-25
Thus the product is 71782

Question 26.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 26
Answer: 76760
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-26
Thus the product is 76760

Question 27.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 27
Answer: 13.2
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-27
Thus the product is 13.2

Question 28.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 28
Answer: 63450
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-28
Thus the product is 63450

Question 29.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 29
Answer: 0.001345
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-29
Thus the product is 0.001345

Question 30.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 12 Lesson 12.1 Answer Key Multiplying Decimals 30
Answer: 11.11111
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-12-Lesson-12.1-Answer-Key-Multiplying-Decimals-30
Thus the product is 11.11111

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top