McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers

Practice the questions of McGraw Hill Math Grade 4 Answer Key PDF Chapter 2 Lesson 5 Subtracting Whole Numbers to secure good marks & knowledge in the exams.

McGraw-Hill Math Grade 4 Answer Key Chapter 2 Lesson 5 Subtracting Whole Numbers

Subtract

Use addition to check your answer.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers 1
Answer:
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers 1

Explanation:
Difference between 762 and 328:
762 – 328 = 434.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers 2
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-5-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-2

Explanation:
Difference between 8,295 and 3,667:
8,295 – 3,667 = 4,628.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-5-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-3

Explanation:
Difference between 87,471  and 53,743:
87,471 – 53,743 = 33,728.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers 4
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-5-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-4

Explanation:
Difference between 630,119 and 228,754:
630,119 – 228,754 = 401,365.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers 5
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-5-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-5

Explanation:
Difference between 926,138 and 67,880:
926,138 – 67,880 = 858,258.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 5 Answer Key Subtracting Whole Numbers 6
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-5-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-6

Explanation:
Difference between 725,914 and 699,311:
725,914 – 699,311 = 26,603.

Question 7.
238,960 – 729 = ___________
Answer:
Difference between 238,960 – 729 we get 238,231.

Explanation:
238,960 – 729 = 238,231.

Question 8.
46,008 — 19,725 = _____
Answer:
Difference between 46,008 and 19,725 we get 26,283.

Explanation:
46,008 – 19,725 = 26,283.

Question 9.
52,937 — 8,658 = ___________
Answer:
Difference between 52,937 and 8,658 we get 44,279.

Explanation:
52,937 – 8,658 = 44,279.

Question 10.
783,209 — 97,120 = ____
Answer:
Difference between 783,209 and 97,120 we get 686,089.

Explanation:
783,209 – 97,120 = 686,089.

Question 11.
Look at problem 6. Why was the 0 in the hundred thousands place not written ¡n the answer?
Answer:
Difference between 725,914 and 699,311 we get 26,603. Its not written 0 in the hundred thousands place not written in the answer because zero in the left side of the number doesn’t have any value.

Explanation:
725,914 – 699,311 = 26,603.

Leave a Comment

Scroll to Top