McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers

Practice the questions of McGraw Hill Math Grade 4 Answer Key PDF Chapter 2 Lesson 3 Adding Whole Numbers to secure good marks & knowledge in the exams.

McGraw-Hill Math Grade 4 Answer Key Chapter 2 Lesson 3 Adding Whole Numbers

Add

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 1
Answer:
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 1

Explanation:
Sum of 491 and 564 we get 1,055.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 2
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-Add-2

Explanation:
Sum of 4096 and 8322 we get 12,418.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-Add-3

Explanation:
Sum of 52,471 and 29,788 we get 82,259.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 4
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-Add-4

Explanation:
Sum of 70,628 and 4,914 we get 75,542.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 5
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-Add-5

Explanation:
Sum of 504,105 and 81,739 we get 585,844.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 6
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-Add-6

Explanation:
Sum of 623,957 and 348,517 we get 972,474.

Question 7.
38,231 + 25,877 = ___________
Answer:
Sum of 38,231 and 25,877 we get 64,108.

Explanation:
38,231 + 25,877 = 64,108.

Question 8.
620,873 + 76,455 = ____
Answer:
Sum of 620,873 and 76,455 we get 697,328.

Explanation:
620,873 + 76,455 = 697,328.

Question 9.
4,564 + 98,100 = __________
Answer:
Sum of 4,564 and 98,100 we get 102,664.

Explanation:
4,564 + 98,100 = 102,664.

Question 10.
408,641 + 449,243 = ____
Answer:
Sum of 408,641 and 449,243 we get 857,884.

Explanation:
408,641 + 449,243 = 857,884.

Question 11.
Look at problem 7 above. Is regrouping needed in the final step? Why or why not?
Answer:
Yes, regrouping is required in final step to get the correct solution of adding 38,231 and 25,877.

Explanation:
McGraw-Hill-Math-Grade-4-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-Add-11
38,231 + 25,877 = 64,108.

Leave a Comment

Scroll to Top