McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 11 Lesson 3 Answer Key Metric Units of Capacity

Practice the questions of McGraw Hill Math Grade 4 Answer Key PDF Chapter 11 Lesson 3 Metric Units of Capacity to secure good marks & knowledge in the exams.

McGraw-Hill Math Grade 4 Answer Key Chapter 11 Lesson 3 Metric Units of Capacity

Solve

Place a check mark next to the best answer.

Question 1.
What is the capacity of a drinking glass?
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 11 Lesson 3 Answer Key Metric Units of Capacity 1
____________ about 400 milliliters
____________ about 4 liters
____________ about 40 liters
____________ about 40 milliliters
Answer:
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 11 Lesson 3 Answer Key img1

Explanation:
The capacity of a drinking glass is 400 milliliters.

Question 2.
What is the capacity of a cup?
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 11 Lesson 3 Answer Key Metric Units of Capacity 2
____________ about 20 milliliters
____________ about 200 milliliters
____________ about 2 liters
____________ about 20 liters
Answer:
McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 11 Lesson 3 Answer Key img2

Explanation:
The capacity of a cup is about 200 milliliters.

Multiply to find each missing number.

Question 3.
2 L = ____________ mL
Answer:
2000 ml

Explanation:
1 L = 1000 m
2 L = 2 x 1000 = 2000 ml
So, 2 L = 2000 ml.

Question 4.
5 L = ____________ mL
Answer:
5000 ml

Explanation:
1 L = 1000 m
5 L = 5 x 1000 = 5000 ml
So, 5 L = 5000 ml.

Question 5.
13 L = ____________ mL
Answer:
13,000 ml

Explanation:
1 L = 1000 m
13 L = 13 x 1000 = 13000 ml
So, 13 L = 13000 ml.

Question 6.
62 L = ____________ mL
Answer:
62,000 ml

Explanation:
1 L = 1000 m
62 L = 62 x 1000 = 62,000 ml
So, 62 L = 62,000 ml.

Question 7.
113 L = ____________ mL
Answer:
113,000 ml

Explanation:
1 L = 1000 m
113 L = 113 x 1000 = 113,000 ml
So, 113 L = 113,000 ml.

Question 8.
494 L = ____________ mL
Answer:
494,000 ml

Explanation:
1 L = 1000 m
494 L = 494 x 1000 = 494,000 ml
So, 494 L = 494,000 ml.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top