McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 2 Answer Key PDF Chapter 5 Lesson 3 Adding Three-Digit Numbers will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 2 Answer Key Chapter 5 Lesson 3 Adding Three-Digit Numbers

Add.

Write the sum. Regroup if you need to.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 1
Answer:
The sum of 611 and 208 is 819.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 2
Answer:
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key img 1

Explanation:
The sum of 768 and 112 is 880.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 3
Answer:
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key img 2

Explanation:
The sum of 331, 225 and 281 is 837.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 4
Answer:
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key img 3

Explanation:
The sum of 383, 251 and 184 is 818.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 5
Answer:
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key img 4

Explanation:
The sum of 101, 89 and 403 is 593.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 6
Answer:
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key img 5

Explanation:
The sum of 262, 153 and 96 is 511.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 7
Answer:
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key img 6

Explanation:
The sum of 700, 146 and 111 is 957.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key Adding Three-Digit Numbers 8
Answer:
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 5 Lesson 3 Answer Key img 7

Explanation:
The sum of 379, 154 and 56 is 589.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top