McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 3 Lesson 2 Answer Key Subtraction Facts Through 12

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 2 Subtraction Facts Through 12 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 3 Lesson 2 Subtraction Facts Through 12

Subtract

Write the difference. Use the number line to help.

Question 1.
10 – 3 = 7
Answer:
Subtract 3 from 10 then you get 7.
10 – 3 = 7
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (2)

Question 2.
11 – 5 = ___
Answer:
Subtract 5 from 11 then you get 6.
11 – 5 = 6
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (2)

Subtraction Facts Through 12 3

Question 3.
8 – 6 = ___
Answer:
Subtract 6 from 8 then you get 2.
8 – 6 = 2
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (3)

Question 4.
12 – 1 = ____
Answer:
Subtract 1 from 12 then you get 11.
12 – 1 = 11
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (4)

Question 5.
10 – 5 = ___
Answer:
Subtract 5 from 10 then you get 5.
10 – 5 = 5
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (5)

Question 6.
10 – 7 = ___
Answer:
Subtract 7 from 10 then you get 3.
10 – 7 = 3
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (6)

Question 7.
7 – 2 = ___
Answer:
Subtract 2 from 7 then you get 5.
7 – 2 = 5
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (7)

Question 8.
11 – 10 = ___
Answer:
Subtract 10 from 11 then you get 1.
11 – 10 = 1
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (8)

Subtraction Facts Through 12 4

Question 9.
9 – 3 = ___
Answer:
Subtract 3 from 9 then you get 6.
9 – 3 = 6
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (9)

Question 10.
12 – 8 = ___
Answer:
Subtract 8 from 12 then you get 4.
12 – 8 = 4
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 2-Test-Answer-Key-3 (10)

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top